1. Haberler
  2. Haberler
  3. Büyük İstanbul Otogarı’nda bayram tatili yoğunluğu!

Büyük İstanbul Otogarı’nda bayram tatili yoğunluğu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son gününde, Büyük İstanbul Otogarı’nda büyük bir dönüş trafiği yaşanıyor. Tatilin sona ermesiyle birlikte şehre dönenlerle tatil için İstanbul’a gelenlerin otogarda dönüş yolculukları devam ediyor. Büyük İstanbul Otogarı, kentteki yoğunluğun en yoğun yaşandığı noktalardan biri haline geldi. Şoförler yoğunluktan şikayet ederken, bir yolcu ise bayramın diğerlerine kıyasla daha sakin geçtiğini belirtti. Ancak şu anda otogarda tatil dönüşü nedeniyle yoğunluğun hakim olduğu belirtiliyor. Bu haberde, İstanbul Büyük Otogarı’nda Kurban Bayramı dönüşünde yaşanan yoğunluğa dair detaylar bulunabilir.

"Büyük İstanbul Otogarı'nda Kurban Bayramı Dönüşü Yoğunluğu"

İstanbul'da Bayram Tatilinin Son Gününde Yoğunluk Devam Ediyor

İstanbul'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son gününde Büyük İstanbul Otogarı'nda yoğun bir dönüş yaşanıyor. Tatilin sona ermesiyle birlikte şehre dönenlerle tatil için İstanbul'a gelenlerin otogarda dönüş yolculukları devam ediyor. Büyük İstanbul Otogarı, kentte yoğunluğun yaşandığı önemli noktalardan biri haline geldi. Araçlarıyla yolcu almaya ya da bırakmaya gelenler, otogarın giriş ve çıkış yollarında trafik sıkışıklığına neden oluyor.

Şoförlerden Yoğunluk Şikayetleri

Otogarda çalışan otobüs şoförlerinden Fikret Akpınar, "Bugün otogar gerçekten çok yoğun. Gidiş ve gelişlerde ciddi bir yoğunluk var. Giriş ve çıkışlarda sorunlar yaşıyoruz. İnsan sayısı da oldukça fazla. Dün bu kadar kalabalık değildi. Şu an her iki yönde de yoğunluk var" şeklinde konuştu. İstanbul'da tatilini geçiren Afyonkarahisar'da üniversite eğitimi alan Eren Akkılıç ise "Diğer bayramlara kıyasla bu sefer İstanbul daha sakin geçti. Önceki bayramlar daha kalabalıktı. Trafik ve yoğunluk az olduğu için uzakta yaşayan akrabalarımızı daha rahat ziyaret edebildik. Şu anda otogarda tatil dönüşü nedeniyle yoğunluk hakim" dedi.

  Uşak Nöbetçi Noterler

Bu yeniden düzenlenen içerikle İstanbul Büyük Otogarı'nda yaşanan Kurban Bayramı dönüş yoğunluğuna dair detayları okudunuz.

Gizli Hazineleri Keşfedin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Büyük İstanbul Otogarı’nda bayram tatili yoğunluğu!
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal