1. Haberler
  2. Biyografi
  3. Gazeteci Faruk Aksoy Kimdir, Nerelidir? Faruk Aksoy Hayatı ve Biyografisi

Gazeteci Faruk Aksoy Kimdir, Nerelidir? Faruk Aksoy Hayatı ve Biyografisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Faruk Aksoy, Sakarya doğumlu ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde eğitim almıştır. Kariyerine Kütahya’da başlayan Aksoy, çeşitli kanallarda muhabirlik, sunuculuk ve spikerlik yapmıştır. Daha sonra evliliği sebebiyle Sakarya’ya ve sonrasında Aydın’a taşınmış, burada çeşitli programlar hazırlamış ve sunmuştur. Yenikutahya.com ve Destan TV gibi platformlarda da kariyerine devam eden Aksoy, daha sonra Kırklareli’ne taşınmış ve TV5’de "Hafta Sonu Haberleri" programını sunmuştur. Gazeteci Faruk Aksoy, köşe yazarlığı yapmanın yanı sıra çeşitli televizyon programları yapmış ve şu anda Kanal 7 medya grubu ile anlaşarak Ülke TV’de "Haber Servisi" programını sunmaktadır. Ayrıca CNN Türk’te yorumcu olarak da yer almaktadır. Sosyal medyada da aktif olan Aksoy, Twitter, Instagram ve Facebook hesaplarından gündeme dair paylaşımlarda bulunmaktadır.

Gazeteci Faruk Aksoy: Kariyerinin İzinde

Gazeteci Faruk Aksoy Kimdir, Nerelidir?

Gazeteci Faruk Aksoy, Sakarya'da 1974 yılında doğdu. Eğitim hayatına Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde başlayan Aksoy, televizyonculuk kariyerine yine Kütahya'da adım attı. Kütahya Birlik FM'de program sunuculuğu yapan Aksoy, daha sonra BTV ekranlarında muhabirlik, sunuculuk ve spikerlik görevlerini üstlendi.

yenikutahya.com ve Destan TV gibi platformlarda da kariyerini sürdüren Aksoy, evliliği nedeniyle Sakarya'ya geri döndü. Ardından Aydın'a taşınan gazeteci, burada AyTV ve Kanal35 gibi kanallarda çeşitli programlar hazırlayıp sundu. Eşiyle birlikte Kırklareli'ne taşınan Aksoy, hafta sonları İstanbul'a giderek TV5 ekranlarında "Hafta Sonu Haberleri" programını sundu.

Gazeteci Faruk Aksoy'un Kariyerindeki Başarıları

Gazeteci Faruk Aksoy, kariyerinde Milat Gazetesi ve Yeni Şafak Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı. Beykent Üniversitesi bünyesinde kurulan Beykent TV'nin kurucu üyelerinden biri olan Aksoy, burada Genelkurmay eski başkanı Yaşar Büyükanıt ile programlar gerçekleştirdi.

  Yaban Çiçekleri Onuryay Evrentan Atasalihi (Zarife) kaç yaşında, gerçek adı ne, aslen nereli, evli mi, ne mezunu

Beykent TV'de "An ve Zaman" programını sunan Faruk Aksoy, daha sonra programını Kanal 24'e taşıdı. Ayrıca TVNET'te "Karşı Karşıya" adlı tartışma programını sundu. Şu anda Kanal 7 medya grubu ile anlaşan Aksoy, Ülke TV ekranlarında "Haber Servisi" programını sunmaya başladı. Ayrıca CNN Türk'te "Akıl Çemberi" programında yorumcu olarak yer almaktadır.

Gazeteci Faruk Aksoy, Twitter, Instagram ve Facebook hesaplarından gündeme dair paylaşımlarına devam etmektedir.

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Gazeteci Faruk Aksoy Kimdir, Nerelidir? Faruk Aksoy Hayatı ve Biyografisi
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal