1. Haberler
  2. Biyografi
  3. Aslı Akyavaş Kimdir, Kaç Yaşında? Aslı Akyavaş Hayatı ve Biyografisi

Aslı Akyavaş Kimdir, Kaç Yaşında? Aslı Akyavaş Hayatı ve Biyografisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aslı Akyavaş: Sağlık Sektöründe Başarılı Bir İsim
Ünlü yazar Orhan Pamuk ile evli olan Aslı Akyavaş, Türkiye’nin tek Nobel Edebiyat Ödülü sahibi olan eşiyle mutlu bir birliktelik sürdürmektedir. Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Akyavaş, sağlık turizmi alanında yaptığı çalışmalarla tanınmaktadır. Anadolu Hastanesi’nde Uluslararası Hizmetler Direktörü olarak görev yapmış ve halen aynı hastanede Uluslararası Hizmetler Direktörü olarak çalışmaktadır. Eğitimine olan önem ve kariyer hedefleri doğrultusunda başarılı bir yol çizen Aslı Akyavaş, sağlık sektöründe öne çıkan isimlerden biridir.

Aslı Akyavaş: Sağlık Sektöründe Yetkin Bir İsim

Aslı Akyavaş Kimdir?

Aslı Akyavaş ve Orhan Pamuk, uzun süredir birlikte oldukları bilinen çift, bugün evlendi. Türkiye'den (2006) Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanan tek isim olan Orhan Pamuk, bugün Aslı Akyavaş'la hayatlarını birleştirdi. Bu mutlu olayla birlikte, Aslı Akyavaş Nereli soruları da gündeme geldi. Gelir birlikte Aslı Akyavaş'ın hayatına ve biyografisine bir göz atalım…

Aslı Akyavaş ve Kariyeri

Aslı Akyavaş, Beyoğlu Belediyesi tarafından kıyılan sade bir nikah töreniyle Orhan Pamuk ile evlendi. Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Akyavaş, sağlık sektöründe Türkiye'de "sağlık turizmi" alanında yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Anadolu Hastanesi'nde bir dönem Uluslararası Hizmetler Direktörü olarak görev yapmıştır.

Eğitim ve Kariyer Hedefleri

1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Aslı Akyavaş, 2002 yılında California Üniversitesi'nde Pazarlama sertifika programını tamamlamıştır. 2005 yılından bu yana Anadolu Sağlık Merkezi'nde yönetici pozisyonlarında bulunan Akyavaş, halen hastane yönetiminde Uluslararası Hizmetler Direktörü olarak görev yapmaktadır. Aslı Akyavaş, kariyerindeki başarıları ve sağlık sektöründeki etkinliği ile dikkat çekmektedir.

  Sezgin Gelmez Kimdir, Kaç Yaşında? Sezgin Gelmez Hangi Takımlı?

Sağlık sektöründe öne çıkan isimlerden biri olan Aslı Akyavaş'ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler…

Daha Fazlasını Keşfedin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Aslı Akyavaş Kimdir, Kaç Yaşında? Aslı Akyavaş Hayatı ve Biyografisi
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal