1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Kayseri Hacılar’da Sütdonduran Kampı’na geri sayım

Kayseri Hacılar’da Sütdonduran Kampı’na geri sayım

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından düzenlenen 30. Sütündonduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanışı etkinliği hakkında bilgi verdi. Etkinlik 20 – 21 Temmuz 2024 tarihlerinde Sütündonduran Yaylası’nda gerçekleşecek. Erciyes Dağı’nın zirvesine tırmanmayı hedefleyen dağcılar, zorlu ama eşsiz manzaralara sahip bir deneyim yaşayacaklar. Belediye Başkanı Özdoğan, dağcılara başarılar dileyerek etkinliğin güvenli ve kazasız geçmesini temenni etti. Etkinlik her yıl geleneksel olarak düzenlenmekte olup, bu yıl 30.su gerçekleşecek. Dağcılar 21 Temmuz Pazar günü Sütündonduran yaylasından başlayarak Erciyes Dağı’nın zirvesine ulaşmayı planlamaktadır.

Kayseri Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Dağcılar İçin Sütunları Delen Erciyes Zirvesinde Buluşacaklar

Dağcılar Bu Yıl Sütünları Delen Erciyes Zirvesine Tırmanacaklar

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından düzenlenecek 30. Sütündonduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanışı faaliyetinin 20 – 21 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleşeceğini duyurdu.

Erciyes Dağı'nın Eşsiz Gücü

Kayseri'nin simgelerinden biri olan ve Türkiye'nin 5. büyük dağı olan 3917 rakımlı Erciyes Dağı'nın zirvesine tırmanmayı hedefleyen dağcılar, Sütündonduran Yaylası'nda buluşacaklar. Erciyes, zirvesindeki bulutları delen ve karla kaplı görüntüsüyle dağcıların ilgisini çekiyor.

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, tırmanış faaliyetine katılacak dağcılara başarılar dileyerek, "Sütündonduran kampına ve zirve faaliyetimize gelecek değerli dağcılarımıza ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Faaliyetimizin, 20 – 21 Temmuz tarihlerinde planladığımız gibi güvenli ve kazasız geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Geleneksel Faaliyetin Detayları

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 30.su gerçekleştirilecek olan faaliyette, dağcılar 21 Temmuz Pazar günü saat 03:00'te Sütündonduran yaylasındaki dağ evinden hareket edecekler. Dağcıların, Erciyes Dağı'nın zirvesine ulaşması ve faaliyeti tamamlaması bekleniyor.

  Erzincan İliç'teki altın madeninde toprak kayması! Göçük altında işçiler var

Keşfetmeye Devam Edin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Kayseri Hacılar’da Sütdonduran Kampı’na geri sayım
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal