1. Haberler
  2. Haberler
  3. Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de

Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen eski Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’nın ataması yapıldı. Görev süresi sona eren Muhammed Emin Kuz’un yerine atanan Metin Kıratlı’nın yanı sıra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda bakan yardımcılarına yapılan değişiklikler ve diğer atamalar detaylarıyla sunuldu. Yapılan görev değişiklikleri ve atamalar arasında; Hakkı Susmaz’ın Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı’na atanması, Bekir Keleş’in Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü’ne atanması ve Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığı’na atanan Ahmet Bensiz gibi isimler bulunmaktadır.

Eski Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Anayasa Mahkemesi Üyesi Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçim kararı, Resmi Gazete'de paylaşıldı. Bu kapsamda, görev süresi 12 Mayıs'ta sona eren Muhammed Emin Kuz'un boşalan koltuğuna eski Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı seçilerek Anayasa Mahkemesi üyesi oldu.

– Bakan Yardımcıları Görevden Alındı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda bakan yardımcısı olarak görev yapan Refik Tuzcuoğlu ve Vedad Gürgen'in görevine son verildi. Bakan yardımcısı olarak ise Toki Başkanı Ömer Bulut ve Burak Demiralp atandı. Ayrıca, eski Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'ne görevlendirildi.

– Yeni Atamalar ve Görevden Alma

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda yapılan atamalara göre; Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığı'na Yahya Kesimal, Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcılığı'na Selçuk Aydemir, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne ise Maliki Ejder Batur atandı.

– Yeniden Yapılanma

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı'na Hakkı Susmaz, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü'ne Bekir Keleş getirilirken; Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nda boşalan Başkan Yardımcılığı'na Gençlik ve Spor Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bensiz görevlendirildi.

  Dizipal 828 - dizipal 828 giriş adresi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıyan Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçim kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. Eski Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı, Metin Kıratlı, boşalan koltuğa seçildi. Yeni atamalar ve görevden almalar detaylarıyla haberimizde.

Keşfetmeye Devam Edin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal