1. Haberler
  2. Yapay Zeka Haberleri
  3. Oppo A55 İncelemesi

Oppo A55 İncelemesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar ile birlikte telefonların fiyatları bir hayli yükseldi. Geçmiş yıllarda Samsung ya da Apple gibi akıllı telefon sektörünün lider firmalarına yönelen kişiler artık alternatif markaları tercih etmek zorunda kalıyor. Dünyada akıllı telefon üreticisi olan markaların sayısının bir anda artmaya başlaması da bunda etkili.

Alacakları telefonun ekonomik olmasını çok önemseyen kişiler aynı zamanda olabilecek en iyi teknik özellikleri istiyorlarsa Oppo doğru bir marka olabilir. Özellikle A serisi ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Oppo gelecek dönemde çok fazla göreceğimiz bir markaya dönüşebilir.  Harika bir akıllı telefon satın almak isteyen kişiler için Oppo A55 incelemesi sizlerle.

Klasik A serisi tasarımı!

Oppo, A serisi telefonlarına sürekli olarak yeni üyeler eklerken tasarımda çok büyük değişikliklere gitmiyor. Bu durumun Oppo A55 modeli için de geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Yine yuvarlanmış köşeler ve kenarlara doğru kabaran bir aka yüz bizleri bekliyor. Kameranın görünüşünde diğer modellerle herhangi bir fark bulunmamakta. Cam ve plastik karışımı bir malzemeden üretilen bu akıllı telefonun sunduğu sağlamlık hissi oldukça iyi düzeyde.Telefonun arka yüzeyinde yumuşak bir yapı tercih edilmiş. Yumuşaklığın yanı sıra pürüzlü bir özellikte olan bu kısmın son derece güzel bir his sunduğunu söyleyebiliriz. Gövde kalınlığı 8.4 milimetre olan telefonun ağırlığı 193 gram. Telefonu almadan önce Oppo A55 incelemesi için araştırma yapan kişiler telefonu tutuş konforundan oldukça memnun kalacak.

Ekran, performans ve pil özellikleri nelerdir?

İlk olarak ekrandan başlamak gerekirse 6.5 inçlik bir ekran kullanıldığını söyleyebiliriz. IPS LCS özelliğinde olan bu ekranın çözünürlük değerleri 720×1600 olarak açıklandı. Ekran boyutu düşünüldüğünde bu piksel çözünürlüğünün biraz düşük kaldığını düşünebilirsiniz. Ancak standart kullanım sırasında piksellerin fark edilmesi mümkün değil. Çok yakından bakınca bu pikseller fark edilebilir. Bu da telefonun daha düşük maliyetli olmasının bir sonucu.

  Cyberpunk 2077, Yeni Güncelleme: HOTFIX 1.11

4 çekirdekli bir işlemciye sahip olan telefonun ülkemizde satışa sunulan versiyonu 4 GB RAM ve 64 GB hafızaya sahip. Oppo A55 incelemesi sonrasında telefonu almaya karar verirseniz microSD de satın alarak hafızasını 256 GB seviyesine kadar çekebilirsiniz.Pil tarafında geldiğimizde ise 5000 mAh değerinde bir bataryanın bizleri karşıladığını söylemek gerek. Kısacası telefonun tam dolu olan şarjını bir gün içerisinde bitirmek neredeyse mümkün değil. Standart kullanımda ikinci gün kullanımı mümkün olacaktır.

Kamera özellikleri son derece tatmin edici!

Birçok kişinin Oppo A55 incelemesi için araştırmalar yapmasının sebeplerinden bir tanesi olan kameraya sıra geldi. Sosyal medyanın da etkisi ile birlikte artık telefonların kameraları çok daha değerli bir konumda. Bunun bilincinde olan Oppo A55 oldukça kaliteli bir kamera sistemi ile karşımıza çıkıyor.

Telefonun arka kısmında 2 adet kamera mevcut. Telefonun ana kamerasının megapiksel değeri 50. Telefonun Oppo A16 modelinden ayrılmasında bu değer son derece etkili oluyor. F/1.8 diyafram açıklığı ve otomatik odaklanma ana kameranın özellikleri arasında. Makro ve derinlik kamerası olarak isimlendirilen ikinci kamera ise 2 megapiksel değerinde.Telefonun üçüncü kamerası ise ön kısımda yer alıyor. Selfie kamerası olarak tanımlanan bu yapının megapiksel değeri ise 16. F/2.0 diyafram genişliği ile karşımıza çıkan bir kamera. Kameranın kalitesi kadar telefonun kamera uygulamasının kullanımı da oldukça başarılı. Herkes tarafından kullanılabilen bir kamera uygulaması olduğunu belirtip Oppo A55 incelemesi içerisindeki kamera bölümünü kapatıyoruz.

Ekonomik ve yüksek teknik özelliklere sahip akıllı telefon araştırması içerisindeyseniz Oppo A55 kesinlikle seçeneklerinizden bir tanesi olmalı.

İlginizi çekebilecek konular

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Oppo A55 İncelemesi
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal