1. Haberler
  2. Yapay Zeka Haberleri
  3. 2022 Oyunlarını Açıklıyoruz!

2022 Oyunlarını Açıklıyoruz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncular, çeşitli platformlarda ve cihazlarda oyunlarını zevkle tükettikleri markaların ağzından çıkacak yeni oyun haberlerini her daim bekler. Yıl içerisinde birçok haber, duyuru veya dedikodu kulağımıza gelir. Sonrasında işin yoksa bekle, dur! O haberlerin arkası gelene kadar içimiz sıkılır da sıkılır. İşte, bu anların sonuna doğru, genel olarak yıl içerisinde gelen yeni haberleri ve güncellemeleri size özetlemek istedik. Burada bahsedeceğimiz oyunlar konsol veya platform fark etmeksizin sıralandı. Playstation, Nintendo, bilgisayar veya Xbox için çeşitli oyunların haberlerini vermeye çalışacağız. Şimdi geçelim gelecek oyunlara:

  1. Elden Ring

    Öncelikle tüm dünyadaki oyuncuların merakla beklediği Elden Ring oyunundan bahsedelim. 2022 yılının başında, 21 Ocak’ta piyasaya sürülecek bu oyun bir rol yapma oyunudur. Souls benzeri oyunlar türünde gösterilen oyunun zorlu olacağı bizim için su götürmez bir gerçek, fakat bu oyunun dikkatinizi çekmesini istediğimiz özelliği, yönetmenlerinden birinin George R. R. Martin olmasıdır. Oyun Playstation ve ; Xbox , ve One; Windows işletim sistemi olmak üzere neredeyse bütün cihazlarda oynanabilecek. FromSoftware firmasının geliştirdiği, yılın ilk hediyesi olacak bu oyunu dört gözle bekliyoruz.

  2. Horizon Forbidden West

    İlk oyunu ile kıyamet sonrası, dünya üzerinde robotik doğadaki maceralara giriş yaptığımız serinin ikinci oyunuyla hız kaybetmeden maceralar devam edeceğiz. 18 Şubat 2022 tarihinde oyun severlere sunulacak oyunun türü aksiyon rol yapma olarak belirtilebilir. Guerrilla Games’in geliştirdiği oyun sadece Playstation 4 ve konsollarında oynanabilecek. Umarız ilerleyen dönemlerde diğer cihazlar için oynanabilir hale gelir!

  3. God of War: Ragnarok

    God of War’ın son oyununda seriye dahil olan Atreus’a hepimiz hızlıca alıştık. Onun hikayesini ve üzüntülerini içselleştirdik, babası ile anlaşma yolunda başından geçenleri yaşadık. Şimdi sırada İskandinav mitolojisini bilenlerin aşina olduğu kıyamet, yani Ragnarok var. 2022 yılı içerisinde çıkış tarihi tam olarak bilinmeyen God of War: Ragnarok, Santa Monica Studio tarafından geliştirildi. Horizon Forbidden West gibi God of War: Ragnarok da sadece Playstation 4 ve cihazlarında oynanabilecek. 

  4. Gran Turismo 7

    Yarış oyunu sevenlerin çoktan beklemeye başladığı Gran Turismo 7 aslında uzun soluklu bir oyun serisinin yeni oyunu olacak. Polyphony Digital tarafından geliştirilip Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak oyun sadece Playstation 4 ve konsollarında oynanabilecek. Bu oyun 4 Mart 2022 tarihinde yayınlanacak ve yayınlandığı tarihten itibaren yarışseverleri başına toplayacak.

  5. Zelda: Breath of the Wild 2

    Nintendo’nun yayıncılığını, Nintendo Entertainment Planning & Development şirketinin geliştiriciliğini üstlendiği bu oyunun hangi konsola çıkacağını tahmin edebilirsiniz. Tasarımcısı Hidemaro Fujibayashi’nin elinden çıkan bu nadide eserin ilki o kadar çok beğenildi ki bazı oyunseverlerin Nintendo Switch almasının sebebi oldu. Oyunun 2022 yılı içerisindeki tam çıkış tarihi bilinmemekle birlikte aksiyon ve maceraya doyacağımız kesin gibi görünüyor.

Gizli Hazineleri Keşfedin

  Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Belli Oldu!
0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
2022 Oyunlarını Açıklıyoruz!
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal