1. Haberler
  2. Yapay Zeka Haberleri
  3. Arkadaşlar ile Oynanabilecek Multiplayer Bilgisayar Oyunları!

Arkadaşlar ile Oynanabilecek Multiplayer Bilgisayar Oyunları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arkadaşlar ile oynanan çok oyunculu (multiplayer) bilgisayar oyunları arasında çok fazla seçenek var. Bu nedenle herhangi bir tanesini seçip oyuna başlamak gerçekten de ciddi bir zaman alıyor. Hazırsanız şimdi karşınızda arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz çok oyunculu bilgisayar oyunları listesi:

  1. League of Legends

    Oyunun içinde hikayeler ile öne sürülen birçok şampiyon veya karakter bulunur. Bu şampiyonların hikayeleri gerçekten de çok efsanevi. Oyunun oynanış bölümüne gelecek olursak bizi karşılayan toplamda 10 şampiyon ve 2 takım ile oyun başlıyor. Beşe beş olan bu oyunda koridorlar ve koridorların arasındaki ormanlar bizi karşılıyor. Oyunun amacı ise ana inhibitörü yani ana kuleyi yıkarak karşı takımı mağlup etmek.

  2. Valorant

    Valorant oyununun yapımcısı Riot Games aynı zamanda League of Legends’ın da yapımcısıdır. Şampiyon hikayeleri ve özellikleri genel olarak LOL ile benzer mantıkta. Ancak Valorant bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Valorant da aynı LOL gibi beşe beş iki takım halinde oynanır. Geniş harita seçenekleri ve geniş silah seçenekleri ile oyunculara keyifli bir oyun sunar.

  3. PUBG

    Birçok oyun modu bulunmasına rağmen biz en çok tercih edileni sunuyoruz. 100 kişilik bir uçak çevrimiçi olarak kişileri haritada belli bir doğrultuda götürür ve kişiler tercihlerine göre sırayla uçaktan atlar. İndikleri yerlerde ev ve kulübeleri gezerek silah, içecek, bomba ve sağlık kiti toplar. Sonrasında kendileri ve takımları dışındaki herkesi öldürmeye çalışır. Bu süre içerisinde zamanla daralan bir alan mevcuttur. Alanın dışında kaldığınızda hızlı bir şekilde canınız azalır ve bayılana kadar eğer alana giremezseniz oyunda ölmüş olursunuz. Oyunda herkes birbirini öldürüp tek kişi veya bir takım sona kalana kadar devam eder ve son kalan kişi veya takım oyunu kazanmış olur.

  4. Rocket League

    Rocket League profesyonelleşmesi biraz uzun süren bir oyun. Ancak alıştıktan sonra arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çok eğlenceli bir oyun. Oyun bir futbol sahasında oynanır ve tam olarak bir futbol maçıdır ancak oynayan oyuncular yerine oyuncak arabalar oynar. Haritanın belli bölgelerinde arabalara özel güç veren küreler vardır.

  5. Counter-Strike: Global Offensive

    Bu oyunda teröristler ve anti teröristler bulunur. Oyun bize çok geniş harita seçenekleri ve silah seçenekleri sunar. Oyunun amacı teröristlere verilen görev C4 tipi bombanın belirli bir alan kurulması ve buna karşı anti teröristlerin bombanın kurulmasını engellemesi veya kurulduktan sonra patlamadan çözmesi olarak özetlenebilir. Turu kazanan takımın hanesine bir sayı eklenir.

  6. Grand Theft Auto V

    GTA V bizi hikaye modlarıyla çekse de bu oyunun çok ilgi gören multiplayer modu da var. Arkadaşlarınızla keyifli bir şekilde sokaklarda takılabilir gerekirse görevleri tamamlayarak da oynayabilirsiniz. Oyun, Los Santos adındaki kurgusal şehirde geçer. Fazla sayıda oyuncunun bir arada eğlenmesine olanak bu oyunun oynanışı ve görselliği oyuncuları kendine çekmektedir.

İlginizi çekebilecek konular

  antalya aletli pilates
0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Arkadaşlar ile Oynanabilecek Multiplayer Bilgisayar Oyunları!
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal