1. Haberler
  2. Yapay Zeka Haberleri
  3. Bilgisayar Oyunu Kalitesinde Mobil Oyun: Archero | Oyun İncelemesi

Bilgisayar Oyunu Kalitesinde Mobil Oyun: Archero | Oyun İncelemesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bildiğiniz gibi mobil oyunlar son zamanlarda hepimizin hayatına giriyor. Uzun seyahatlerde, keyifsiz beklemelerde bizi boğulmaktan kurtaran bu kaçış araçları maalesef her zaman istediğimiz kadar eğlenceli olamayabiliyor. Ben de oynarken eğlendirecek, aynı zamanda para avcılarının ağına takılmamıza gerek kalmayacak bir oyun arayışına çıktım. Sonunda bu oyunu buldum!

Archero, iOS ve Android platformlarında Habby tarafından 24 Mart 2019 tarihinde yayınlanmış bir mobil oyun. Oyunda zindanlardan rakiplerini alt ederek sağ çıkmayı başarman gerek fakat söylendiği kadar kolay değil! Rakiplerinizi alt etmeniz için karakterinizi, eşyalarınızı ve yanınızdaki hayvanlarınızı geliştirmeniz gerekiyor. Ayrıca girdiğiniz zindandaki yaratıkların türlerine göre, seviye atladığınızda kazanacağınız özelliğin ne olacağına dikkat etmeniz gerek. Her zindanda gitgide zorlaşan yaratıklar, kendinizi geliştirmeniz için motive ediyor. Karakterinizin geliştirmelerini hallettikten sonra geriye kalan tek şey zindana girip o yaratıkları yerle bir etmek!

Oynanış olarak tek yapmanız gereken karakterinizi bölüm içerisinde sürüklemek. Durduğunuzda otomatik olarak en yakın olan düşmana atışını gerçekleştiriyor. Her ne kadar çok yavan duruyor olsa da düşmanlarınızın size saldırı şekilleri yüzünden nereye gideceğinize iyi karar vermeniz gerekiyor yoksa hiç mutlu olmayacağınız durumlara düşebilirsiniz.

Sürekli yeni güncellemeler alan Archero, hem oyuncuları tarafından hem de geliştiricileri tarafından bayağı seviliyor. İlk zamanlarında belirli bir yere kadar zindanı olan bu oyunun artık arkadaşınızla oynayabileceğiniz bir modu, bitmeyen zindanları ve her hafta farklı aktiviteleri var.

Güzel diğer bir yanı ise tamamen bedava olması! Ayrıca reklamlar zırt pırt çıkıp sizi rahatsız edecek kıvamda değil. Oyun içerisinde elmas satın alarak ve kutular açarak kendinizi geliştirme şansınız var fakat bu zorunlu bir durum değil. Uzun zamandır oynadığım bu oyunda hiçbir şekilde elmas satın almamanın eksikliğini hissetmedim. Sadece size daha hızlı gelişmeniz için bir çıkış yolu sunulmuş fakat gelişmeniz de bu kapıya zorla girmeniz için engellenmemiş.

  Amerikan İkonu Yenilendi: 2021 Ford F-150 Raptor Tanıtıldı!

Kesinlikle bir şans vermeniz gereken bu oyunu App Store ve Google Play’den ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Bu oyun sayesinde o can sıkıcı anlarda kendinize yeni bir dost kazanacaksınız. Yorumlarda oyun hakkındaki görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın, şimdiden iyi oyunlar!

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Bilgisayar Oyunu Kalitesinde Mobil Oyun: Archero | Oyun İncelemesi
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal