1. Haberler
  2. Yapay Zeka Haberleri
  3. Call of Duty Mobile Yetkilendirme Hatası

Call of Duty Mobile Yetkilendirme Hatası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Call of Duty oyuncular tarafından çok sevilen hem nostaljik hem de eğlenceli bulunan oyunlardan biridir. COD oyununda sık karşılaşılan bir hata da mobil yetkilendirme hatasıdır. Peki bu sorun nasıl çözülür? Mobil yetkilendirme hatası oturum açma sorunu yaşayan kişiler tarafından sıklıkla ortaya çıkmaktadır. Mobil yetkilendirme sorunu karşısında çözüm için uygulanabilecek bazı yöntemler mevcut. İnternet bağlantısını kontrol etmek ise bunlardan en basiti.

İnternet bağlantı sorunu basit bir problemdir. Çözülebilir. Başka bir sorun da oturum açma bilgilerinin hatalı olmasıdır. Bu durumda doğrudan oturum bilgilerinin netleştirilmesi gerekir. COD mobil yetkilendirme sorunlarında önbelleğin temizlenmesi de başvurulan başka bir yöntemdir. Yazımızın devamında Call of Duty mobil yetkilendirme hata nedenlerine ve çözümlerine dair merak edilenleri inceleyebilirsiniz. 

Call Of Duty Mobile Yetkilendirme Hatası nedir ve nasıl çözülür?

COD oyunu oyuncuların severek oynadığı ve kimi zaman online kimi zaman da internetsiz saatlerce başından kalkılmayan bir savaş oyunudur. Oyun içinde mevcut olan ekipmanlar ve avatarlar oyunu çok daha eğlenceli hale getiriyor. Bu oyunu bağımlılık yapacak kıvama getiren ise oyunun tamamen oyuncunun seçimlerine bağlı olması. 

Call of Duty mobil yetkilendirme hatası ortaya çıkma nedenleri şunlardır: 

  • İnternet bağlantı sorunu, 
  • Önbellek kullanım oranı artışı, 
  • Oyuncunun bulunduğu ülkeden oyuna giriş engellenmesi durumu, 
  • Oyun hesap bilgilerinin hatalı olması sorunu. 

Call of Duty mobil yetkilendirme hatasının çözümünde internet bağlantısının kontrol edilmesi gerekir. Eğer internet bağlantısında bir sorun yoksa oyun önbelleği ayarlar yardımı ile temizlenmelidir. Android cihazlarda ayarlar menüsünde yer alan uygulama ayarlarında oyuna tıklayabilir ve ardından oyunun önbelleğini temizleyebilirsiniz. 

Önbellek temizleme çoğu zaman hatanın giderilmesinde etkili olan bir yoldur. Ancak iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarda önbellek temizlemek mümkün olmayabilir. Bu durumda doğrudan uygulamayı silip tekrar yüklemek önbelleğin silinmesi için kullanılabilen bir yöntemdir. 

  s23

Call of Duty oyununda mobil yetkilendirme hatası alıyorsanız yasaklı olan bir bölgeden oyuna girmeye çalışıyor olabilirsiniz. Büyük ihtimalle böyle bir durum olması halinde VPN uygulaması yüklemek gerekmektedir. VPN uygulamasını yükledikten sonra oyuna kendi hesabınız ile tekrar giriş yapmalısınız. VPN ile IP adresinizin konumunu değiştirmiş olacaksınız. Bu konum değiştirme işlemi sonrasında kolayca oyunu açabilirsiniz. 

Oyunu açarken hala sorun yaşıyorsanız giriş sırasında kullandığınız bilgileriniz hatalı olabilir. Genellikle hata kodu da şu şekildedir: Error de autorizacion (5, 1200). 

Hata alınması halinde yukarıda bahsi geçen çözüm yöntemlerini kolaydan zora doğru deneyebilirsiniz. Genellikle önbellek temizleme işlemi sonrasında oyun aynı hatayı tekrar vermediğinden ilk olarak bu yöntemi de deneyebilirsiniz. 

Hayal Gücünüzü Besleyin: Benzer Konulardaki Bağlantıları İnceleyin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Call of Duty Mobile Yetkilendirme Hatası
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal