1. Haberler
  2. Yapay Zeka Haberleri
  3. Call of Duty: Vanguard’a 2 ikonik Karakter Daha Geliyor!

Call of Duty: Vanguard’a 2 ikonik Karakter Daha Geliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Call of Duty’den oyun severlere müjdeli haber! Yepyeni iki ikonik karakteri oyuna dâhil edecek olan şirket sabırsız bekleyişe son vermek için kolları sıvadı. Oyuna dâhil edilecek olan bu yeni karakterler hakkında konuşmalar dönmeye başladı. Sürpriz bir söylenti ile ortaya çıkan bu haber oyuncu kitlesinin iştahını kabartmaya yetti. Activision, kurgusal iki ikonik karakteri her an oyuna katabilir. Yayınlama hakkını Activion’un elinde tuttuğu Call of Duty: Vanguard piyasada yerini almış durumda. Efsane oyun, oyuncuları ile buluşmasının ardından serinin 27. oyunu olarak da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuncuyu 2. Dünya Savaşı’na yolculuğa çıkaran Vanguard artık sürpriz iki karakter ile konuşuluyor. Eklenmesi beklenen bu karakterlerin oyunun potansiyelini artırması ve satışları yukarıya çekmesi bekleniyor! Oyunun müdavimleri tarafından da çok sevilecek bu iki karakter hakkında detaylar merak konusu.

Sızıntının Kaynağı!

Twitter üzerinden alınan sızıntı bilgiler ışığında ABD tarihi için önemli iki karakteri oyunda göreceğimiz söyleniyor. Bu iki karakterin oyuna dâhil olmasını daha büyük haberlerin müjdecisi olarak görenlerin sayısı oldukça fazla. Oyun hakkında herkes bir fikir yürütmeye çalışırken, karakterlerin kimler olacağı konusunda da oyuncular oylamalar yaparak heyecanlı bekleyişe katılıyorlar. İnternet ortamlarında oluşan sızıntılardan edinilen bilgiye göre bu iki karakterden birinin Kaptan Amerika olması bekleniyor. Diğer kahraman hakkında ise Indiana Jones olması konusunda fikirler bulunmakta. Bu iki güçlü karakterin oyunun seyrini ne denli değiştireceği merak konusu!

Karakterlerin afişleri paylaşılan bilgiler arasında yer alırken, resimlerin kodları incelendiğinde oyuna gelebilecek büyük bir etkinlik akla geliyor. Kaptan Amerika’nın bulunduğu fotoğraf S4_AH_SET_CAPTAINAMERICA kodunu taşırken, bu iki karakterin başka firmalar tarafından lisanslı olmaları da kafaları karıştıran başka bir ayrıntı olarak akıllarda soru işaretlerine sebep oldu. Bu sorunun çözümü için Activision cephesi nasıl bir yol çizecek bekleyip göreceğiz. Amerika sineması için özellikle 2. Dünya Savaş sıralarında önemli bir propaganda kaynağı olmuş olan bu iki karakter, oyuna sadece kart ve poster olarak da alınabilir. Zira belirtmiş olduğumuz gibi oluşacak olan lisans problemleri bu iki karakterin oyuna eklenmesini zorlaştırıyor. 

  Star Wars: Battlefront Sevenlerini Üzen İddia!

Çok oyunculu mod için planlanan etkinlik de ayrı bir merak konusu! Herhangi bir resmi açıklama yapmayan Activision oyuncuların heyecanının diri tutmayı planlıyor da olabilir. Gelen bu ufak haberler dünya çapındaki oyuncuları heyecana boğmuş durumda. Bu kadarıyla bile heyecandan uçanlar varken karakterlerin eklenmesin nasıl bir etki yapacağını hayal etmek zor değil. Oyuncuya alternatif hikayesi ile farklı bir konsept sunan Call of Duty: Vanguard, çoğu oyunla rekabete girmeden kazanacak türden.

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Call of Duty: Vanguard’a 2 ikonik Karakter Daha Geliyor!
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal