1. Haberler
  2. Yapay Zeka Haberleri
  3. LoL’de Gelen Hediyeler Nerede?

LoL’de Gelen Hediyeler Nerede?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LoL açılımı ile League of Legends 2009 yılından beri oyuncular tarafından oynanabilen bir oyundur. Oyunun geliştiricisi ise Riot Games olarak bilinmektedir. Oyun bir strateji oyunudur. Savaş ve stratejinin bir arada olduğu bu oyunda kazanmak için strateji geliştirmek şart. Oyuncuların kendi stratejilerini geliştirerek başarı elde ettiği LoL oyununda ilerleme kat ettikçe hediye kazanılmaktadır. LoL’de gelen hediyeler, oyuncular tarafından çoğu zaman bulunamıyor. LoL oyununda hediyeleri nereden bulabileceğinizi, hediyelerin nasıl kullanılacağını ve nasıl hediye gönderebileceğinizi yazımızda derledik. 

LoL’de gelen hediyelere nereden bakabilirim?

LoL oyununda gelen hediyelere bakmak için hesabınıza giriş yaptıktan sonra hediyelerim bölümüne ulaşmanız yeterlidir. Hediye geçmişinde hem gönderdiğiniz hediyeler hem de aldığınız hediyeleri görebilirsiniz. Gelen hediyeleri görmek için ayrıca uzun uzun tıklamalar yapmanız gerekmemektedir. Doğrudan hesabınıza giriş yaptıktan sonra hediye geçmişinden mevcut hediyelerinizi görebilirsiniz. 

Gelen hediyeler doğrudan sahip olduğunuz öğeler arasında görüneceğinden hediyeleri aramanız da gerekmez. LoL’de bir arkadaşınıza hediye yollayabilmek için en az 24 saat boyunca arkadaş olmanız gerekir. Arkadaş listenizde bulunan 24 saatten yeni kişilere hediye gönderemezsiniz. Bununla birlikte hediye gönderen kişinin seviyesi en az 10 olmalıdır. 10 seviyenin altında hediye göndermek mümkün değildir. LoL’de hediye göndermenin başka bir kuralı ise hediye gönderen oyuncunun RP’si 3500’den fazla olamaz. Ayrıca bir günde ondan fazla hediye gönderilememektedir. 

LoL’de hediye nasıl gönderilir?

LoL oyununda hediye gönderme oldukça kolay bir işlemdir. Arkadaşlarınıza hediye ya da RP göndererek onları şaşırtabilir ve heyecanlandırabilirsiniz. LOL oyununda hediye göndermek için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz: 

  • Hesabınıza giriş yapın. 
  • Mağaza bölümüne gidin. 
  • Ekranın sağ üst köşesinde bulunan hediye merkezi ikonuna tıklayın. Hediye paketi şeklindedir. 
  • Listeden hediye göndermek istediğiniz arkadaşınızı seçin. 
  • Hediye türünü seçin. 
  • Hediye etmek istediğiniz içeriği tam anlamı ile belirleyin. 
  • Hediyeyi gönder butonuna tıklayarak arkadaşınıza gönderin. 
  A-ferin Sinüs Yasaklandı

Keşfetmeye Devam Edin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
LoL’de Gelen Hediyeler Nerede?
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal