1. Haberler
  2. Yapay Zeka Haberleri
  3. Netflix Games’e Gelecek Yeni Oyun Duyuruldu!

Netflix Games’e Gelecek Yeni Oyun Duyuruldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En popüler platformlardan biri olan Netflix, bir oyun platformu olan Netflix Games’i geçtiğimiz aylarda resmen duyurmuştu. Durum böyle olunca herkes platformda yalnızca dizi ve filmlerden uyarlanan oyunların yer alacağını düşünürken Netflix herkesi şaşırttı. Netflix Games farklı türden oyunları da bünyesine katmaya başladı. Netflix Games’in bünyesine kattığı son oyun ise Asphalt Xtreme oldu. Bu oyun oyuncular tarafından uzun zamandır beğeni ile karşılanan Asphalt serisine ait. Gameloft tarafından geliştirilen Xtreme, ilk olarak 2016 yılında piyasaya sürülmüştü. 

Geçtiğimiz Ekim ayında nedeni belirtilmeksizin platformlardan kaldırılan Asphalt Xtreme hakkında kafalarda soru işareti oluşmuştu. Yapılan son açıklamalarda ise oyunun aslında Netflix Games’e özel olarak sunulması için platformlardan kaldırıldığı anlaşıldı.Yapılan anlaşmaya göre Asphalt Xtreme reklam veya uygulama içi satın alma barındırmadan oyuncuların beğenisine sunulacak. Oyunu yalnızca Netflix üyeleri oynayabilecek. Eğer siz de Asphalt Xtreme oynamak istiyorsanız, Netflix üyeliği açmak zorundasınız.

Asphalt Xtreme nasıl bir oyun?

Asphalt yeni oyununda tamamen arazi yarışlarına odaklanmış durumda. Asphalt Xtreme ile çeşitli arazi araçlarından dilediğinizi kullanarak mükemmel bir yarış deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca Gameloft lisans konusunda da büyük ilerlemeler kaydetmiş durumda. Mercedes, Ford, Predator, Dodge, Jeep ve Chevrolet gibi dünyaca ünlü markaların araçları oyunda bulunuyor.

Birçok oyun modunu içerisinde barındıran Asphalt Xtreme, harika grafikleri ile milyonlarca oyuncunun beğenisini kazandı. Yaklaşık olarak 1,5 GB boyuta sahip olan bu oyunu Netflix Games ile oynamak mümkün. Gameloft zaman zaman oyuncuların tepkisini çekse de bu oyunla oyuncuların gönlünü kazanmış gibi gözüküyor.

Siz de Asphalt Xtreme ile harika bir yarış heyecanına katılmak istiyorsanız, Netflix’e üye olarak oyunu oynayıp keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Onlarca araç ve diğer seçeneklerle saatlerce ekran başında bu oyunu oynayacağınızdan şüphemiz yok.

  Shazam’daki Şarkılarınızı Spotify Hesabınıza Bağlayın

Netflix Game platformunda hangi yenilikler var?

Dünyaca ünlü video akış şirketi olan Neftlix’in oyun sektörüne giriş yapmasıyla birlikte oyun meraklıları Netflix Games nedir sorusunu birçok kez sordu. Netflix Games, Netflix şirketinin dizi ve filmlerden uyarlanan oyunlarla birlikte farklı türdeki oyunları da yayınladığı bir platform olma özelliğini taşıyor.

Şirket ilk kez geçtiğimiz Ağustos ayında Stranger Things oyunlarını test etmeye başlamıştı. Eylül ayında ise Night School Studio adlı oyun stüdyosunu satın aldığını resmen duyurmuştu. Henüz yeni olmasına rağmen büyük merak uyandıran bu şirketin ilerleyen günlerde başka hangi yenilikleri getireceği de merak konusu.

Netflix Games bünyesinde yer alan oyunlara ulaşmak isteyen kullanıcılar, mobil cihazlardan Netflix uygulamasına giriş yaptıklarında bir oyun satırı ile karşılaşacaklar. Bu oyun ekranında yer alan oyunlar indirilip oynanabilecek. Tabii bunu yapabilmeniz için bir Netflix üyeliğine ihtiyacınız olduğunu söylemekte fayda var. Henüz Netflix üyesi değilseniz uygulamanın kayıt ol bölümünden üye olabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Netflix Games’e Gelecek Yeni Oyun Duyuruldu!
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal