1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Walz, Harris’in Kırsal Seçmenler İçin Planını Açıklayacak ve Kampanya Trump’ın Üstünlüğünü Azaltmayı Hedefliyor

Walz, Harris’in Kırsal Seçmenler İçin Planını Açıklayacak ve Kampanya Trump’ın Üstünlüğünü Azaltmayı Hedefliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrat Başkanlık Aday Yardımcısı Tim Walz Kırsal Seçmenler İçin Planlarını Açıklıyor

Washington— Demokrat başkan yardımcısı adayı Minnesota Valisi Tim Walz, Salı günü Cumhurbaşkan yardımcısı Kamala Harris’in eski Başkan Donald Trump’ın desteğini azaltmaya çalışırken, kırsal seçmenlerin yaşamını iyileştirmeyi amaçlayan planlarını açıklayacak.

Harris-Walz planı, kırsal ve kabile bölgelerinde burslar, borç affı ve yeni hibe programları aracılığıyla 10.000 yeni sağlık uzmanını işe almaya odaklanarak kırsal sağlık hizmetlerini geliştirmeyi; ekonomik ve tarım politika önceliklerini içeriyor. Plan, Salı günü resmi olarak açıklanmadan önce bir kampanya yetkilisi tarafından Associated Press’e ayrıntılı bir şekilde sunuldu.

Demokrat kampanyasının, Seçim Günü’nden üç hafta önce tarihsel olarak Trump’a yatkın olan seçmen bloğunda bir katılım sağlamak için ciddi bir çaba olduğunu gösteriyor. AP VoteCast’e göre, Trump 2020’de kırsal seçmenleri neredeyse ikiye bir oranında taşıdı. Çekişmeli yarışta, hem Demokratlar hem de Cumhuriyetçiler, sonunda belirleyici olabilecek bir seçmen kesimini kazanma umuduyla tarihsel tabanlarının ötesine uzanıyorlar.

Walz, 2024 yarışının gözdesi olan batı Pensilvanya’daki kırsal Lawrence İlçesi’nde bir ziyaret sırasında planı duyuracak. Walz ayrıca kampanya için kökenlerine, 400 kişilik küçük bir kasabada ve futbol koçluğu yaptığı zamana vurgu yapan, Trump’ı ve Ohio Senatörü JD Vance’i eleştiren bir radyo reklamında yer alıyor.

"Küçük bir kasabada, siyasete odaklanmazsın, komşularına bakarsın ve kendi işinle ilgilenirsin," diyen Walz, kampanyanın, Gürcistan, Michigan, Kuzey Carolina, Pensilvanya ve Wisconsin’deki 500’den fazla kırsal radyo istasyonunda yayınlanacağını söyledi. "Şimdi Donald Trump ve JD Vance, bizim gibi düşünmüyor. Kendileri için orada."

  Bir Fotoğrafçının Gözünden Kasırga Helene'nin Yıkımı

Harris-Walz planı, Medicare altında pandemi döneminde milyonlarca kişinin erişimini sağlayan ve 2024’ün sonunda sona erecek olan tele tıp kapsamını kalıcı olarak genişletmeye Kongre’yi çağırıyor. Ayrıca, Amerikalıların yarısından fazlasının 25 dakikadan uzak yaşadığı durumları yarıya indirmek için gönüllü EMS programlarını desteklemek için hibe yapılmasını talep ediyor.

Ayrıca, Biden tarafından başlatılan ve Haziran ayında sona eren ev interneti faturalarında 30 dolarlık indirim sağlayan Affordable Connectivity Program’ın tekrar yürürlüğe konmasını ve ekipman üreticilerinden çiftçilere ürünlerini tamir etme hakkını vermesini istiyor.

Kaynak : Time Gazetesi

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Walz, Harris’in Kırsal Seçmenler İçin Planını Açıklayacak ve Kampanya Trump’ın Üstünlüğünü Azaltmayı Hedefliyor
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal