1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. 2024 Sonbaharında TIME’ın Geleceğin Liderleri Sınıfını Nasıl Seçti?

2024 Sonbaharında TIME’ın Geleceğin Liderleri Sınıfını Nasıl Seçti?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İrlandalı oyuncu Nicola Coughlan, "Başarıya ulaşmak için hiçbir şeyin garanti olmadığını, sürekli ilerlemek gerektiğini ve laürelle dinlenmemek gerektiğini" belirtiyor. Coughlan, son Time dergisinin kapağında verdiği röportajda, 19 yaşındayken oyunculuk kariyerine yöneldiğini açıklıyor. Netflix için tarihinde altıncı en çok izlenen televizyon sezonunu sunarak zirveye ulaşan Coughlan, Shonda Rhimes’ın en son eseri olan Bridgerton’ın en son bölümüyle büyük bir başarı elde etti. Coughlan’ın kararlılığı ve statükonun reddedişi, Rolex ile ortaklık içinde 10 yıl önce başlattığımız Next Generation Leaders ruhunu temsil ediyor.

Coughlan ve diğer 10 yeni Next Generation Leaders lideri, geleceği şekillendirmenin genellikle geçmişi korumak ve yaşatmak anlamına gelebileceğini gösteriyor. Yeni Zelanda’da Māori halkının haklarını koruyan Hana-Rawhiti Maipi-Clarke, Filipinler’de insanların yanı sıra yüzlerce tür hayvan ve bitkinin ev sahibi olduğu araziyi koruyan Ann ve Billie Dumaliang ve Quechua ve Andean kültürünü koruyan Lenin Tamayo gibi liderler, çeşitli alanlarda yeni bir şeyler inşa ediyorlar.

Geçmiş on yıl boyunca Next Generation Leaders listesinde yer alan bireylere bakmak heyecan verici. Afganistan, Brezilya, Çin, Hindistan, Japonya, Uganda ve daha birçok ülkeden tanınan isimler, geleceği belirleyecek sektörlerde önde olan kimselerin belirlenmesi amacıyla dünya genelinde muhabirlerimiz, editörlerimiz ve ortaklarımızın görüşlerini alarak belirleniyor.

Bu liderlerin çoğu, başarılarının farkında olmalarına rağmen laürelin üzerinde dinlenmemeleri üzerine bir araya gelmiş gibi görünüyor. Geçen yıl Dua Lipa, TIME100 kapağında yer almadan önce Next Generation Leaders listesinde yer aldı. 2019 Yılın Kişisi olan iklim aktivisti Greta Thunberg, Neymar Jr. ve Amazon Ormanları’na yaptığı bağışlarla sık sık gündemde olan Leonardo DiCaprio gibi isimler de NGL kapağında yer almışlardı. Bu genç liderler, dünya genelinde büyük bir etki yaratma yolunda ilerliyorlar.

  Vietnam'da Kuş Gribi Kapan Düzlerce Hayvanat Bahçesi Kaplanı Ölüyor

Bu isimlerle birlikte, geleceğe yönelik umutlar ve başarılar devam ediyor.

Kaynak : Time Gazetesi

Gizli Hazineleri Keşfedin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
2024 Sonbaharında TIME’ın Geleceğin Liderleri Sınıfını Nasıl Seçti?
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal