1. Haberler
  2. Biyografi
  3. Berk Hacıgüzeller Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Berk Hacıgüzeller Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahalli İdareler Seçimleri İstanbul'da Heyecan Yaratıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Belli Oldu

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için heyecanlı bir hazırlık süreci devam ediyor. Tüm partilerin gözdesi olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları sonunda açıklandı. Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu, Buğra Kavuncu, Merak Danış Beştaş, Azmi Karamahmutoğlu, Birol Aydın, Mehmet Altınöz gibi isimlerin arasında yer aldığı yerel seçimlerde, Memleket Partisi'nin İstanbul adayı ise Berk Hacıgüzeller oldu. Peki, Memleket Partisi İBB adayı Berk Hacıgüzeller kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Detaylar haberimizde…

Berk Hacıgüzeller: Kimdir?

Berk Hacıgüzeller, 8 Kasım 1966 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlayan Hacıgüzeller, aynı üniversitede "yönetim ve organizasyon" dalında yüksek lisans eğitimini almıştır. Uluslararası İşletmecilik alanında çalışmalar yapmak üzere Westminster Üniversitesi ve Uluslararası Hukuk alanında eğitim almak üzere Londra Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmıştır.

Ernst & Young Uluslararası Bağımsız Denetim şirketinde kariyerine başlayan Hacıgüzeller, uluslararası denetim ve yönetim ilkeleri çerçevesinde kamu ve özel sektör kuruluşlarında denetim faaliyetlerinde bulunmuştur. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren uluslararası şirketlerde Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyelikleri gibi görevleri üstlenmiştir.

Halihazırda serbest mali danışmanlık, yatırım yönetimi ve kurumsal yönetim danışmanlığı yapmakta olan Hacıgüzeller, Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçisidir. Ayrıca, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu eğitimlerinin yanı sıra üniversitede "stratejik marka yönetimi" yüksek lisans programında "küreselleşme" dersleri vermektedir. Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi üyesi olan Hacıgüzeller, evli olup 1 çocuk babasıdır ve İngilizce bilmektedir.

  Zuhal Topal’la Yemekteyiz Seda Kimdir? Yemekteyiz Seda Kaç Yaşında, Nereli?

Mahalli İdareler Seçimleri'nin heyecan verici adayları arasında yer alan Berk Hacıgüzeller'in kariyeri ve hayatı merak konusu oldu. İşte detaylar…

Özel İçerikler Burada: Diğer Yazıları Kaçırmayın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Berk Hacıgüzeller Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal