1. Haberler
  2. Biyografi
  3. Gamze İğdiroğlu Kimdir, Nerelidir? Gamze İğdiroğlu Hayatı ve Biyografisi

Gamze İğdiroğlu Kimdir, Nerelidir? Gamze İğdiroğlu Hayatı ve Biyografisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gamze İğdiroğlu’nun hayatı ve kariyeri inceleniyor. Ankara doğumlu oyuncu, Çankaya Lisesi ve Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Beni Affet ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi gibi dizilerde rol almış, şu anda Aşk ve Umut dizisinde Handan karakterini canlandırmaktadır. Balık burcu olan İğdiroğlu’nun biyografisi ve kariyeri hakkındaki detaylar merak konusudur.

Gamze İğdiroğlu Kimdir? Hayatı ve Kariyeri Hakkında Detaylı Bilgiler

Gamze İğdiroğlu Kimdir, Nerelidir?

Aşk ve Umut dizisinde Handan karakterine hayat veren Gamze İğdiroğlu, son zamanlarda oldukça merak edilen bir isim haline geldi. İzleyicilerin beğenisini kazanan sempatik tavırları ve duruşuyla dikkat çeken Gamze İğdiroğlu'nun hayatı ve kariyeri hakkında merak edilen detayları bir araya getirdik.

Gamze İğdiroğlu'nun Hayatı

Aşk ve Umut dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Gamze İğdiroğlu'nun tam adı Nuran Gamze İğdiroğlu'dur. Ankara'da 16 Mart 1982 yılında doğan İğdiroğlu, Çankaya Lisesi'nden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim görmüş ve başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

Oyunculuk kariyerine eğitim hayatı sırasında adım atan İğdiroğlu, Beni Affet dizisinde canlandırdığı Eylül karakteriyle geniş kitleler tarafından sevilmiş ve tanınan bir isim haline gelmiştir. Ayrıca, geçmişte Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde konuk oyuncu olarak da yer almıştır. 2018 yılında Salozun Mavalı tiyatro oyununda rol alırken, 2022 yılında ise Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmiyle beyaz perdede izleyici karşısına çıkmıştır. Günümüzde ise Kanal D televizyon kanalında yayınlanan Aşk ve Umut dizisinde Handan karakterine hayat vermektedir.

Gamze İğdiroğlu'nun Biyografisi

Balık burcu olan Gamze İğdiroğlu, 1.72 cm boyunda ve 57 kilogramdır. 2011 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan İğdiroğlu, tam adıyla Nuran Gamze İğdiroğlu, Beni Affet dizisinde Eylül Ayşe Güner karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

  Aşk-ı Memnu'nun Bülent’i Survivor Batuhan kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim, ne iş yapıyor

Lise eğitimini Çankaya Lisesi'nde tamamlayan Gamze İğdiroğlu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Ankara doğumlu olan ve 1982 yılında doğan Gamze İğdiroğlu, 1.72 boyundadır.

Gamze İğdiroğlu'nun kariyeri ve hayatı hakkında merak edilen detayları derledik. Oyuncunun başarılı kariyeri ve biyografisi hakkında tüm bilgiler yazımızda!

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Gamze İğdiroğlu Kimdir, Nerelidir? Gamze İğdiroğlu Hayatı ve Biyografisi
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal