1. Haberler
  2. Haberler
  3. 2027 Avrupa Oyunları İstanbul’da yapılacak

2027 Avrupa Oyunları İstanbul’da yapılacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul, 2027 Avrupa Oyunları'na Ev Sahipliği Yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul ve Türkiye için büyük öneme sahip gelişmeyi Saraçhane'deki belediye binasında düzenlenen basın toplantısında duyurdu. İmamoğlu'nun açıklamalarında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi yetkilileri ve ünlü sporcular da yer aldı.

Tarihi Bir Gün: 2027 Avrupa Oyunları İstanbul'da!

İmamoğlu, Avrupalı sporcuların katılımıyla dört yılda bir gerçekleştirilen Avrupa Oyunları'nın 2027'de İstanbul'da yapılacağını müjdeledi. Bu önemli gelişmenin İstanbul'un olimpiyat yolculuğunda dönüm noktası olacağını vurgulayan İmamoğlu, bu başarının sadece şehrin değil, spor camiasının, ülkenin ve milletin ortak bir zaferi olacağını belirtti.

"Milletimizin ve Devletimizin Ortak Bir Zaferi"

İmamoğlu, İBB ekibi olarak 2027 Avrupa Oyunları'nı kazanmak için titiz bir süreci başarıyla tamamladıklarını ifade ederek, tarihe geçecek bu organizasyonun büyük bir heyecanla beklediklerini dile getirdi.

Avrupa Olimpiyat Komiteleri Teşekkür Etti

İmamoğlu, Avrupa Olimpiyat Komiteleri nezdinde yürütülen temasların olumlu sonuçlandığını ve İstanbul'a ev sahipliği hakkının verildiğini belirtti. İmamoğlu, EOC – Avrupa Olimpiyat Komiteleri Başkanı Spyros Capralos'a teşekkür ederek, İstanbul'un bu büyük organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

İstanbul'un Spora Yatırımı: 2027 Avrupa Oyunları

İmamoğlu, İstanbul'un ev sahipliği yapacağı 2027 Avrupa Oyunları'nın şehre ve ülkeye sağlayacağı katkılara vurgu yaparak, bu organizasyonun sporseverlere unutulmaz anlar yaşatacağını ve İstanbul turizmine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Kent İçin Büyük Bir Fırsat: 2027 Avrupa Oyunları

İmamoğlu, Avrupa Oyunları'nın İstanbul'un spor altyapısını güçlendireceğini ve şehri uluslararası alanda daha da tanınır hale getireceğini söyledi. Spor organizasyonlarının kentlerin gelişimine önemli katkılar sağladığını belirten İmamoğlu, bu büyük organizasyonun İstanbul için önemli bir dönüm noktası olacağını dile getirdi.

  Dizipal 231 - dizipal 231 giriş adresi

Işık Saçacak Bir Gelecek: İstanbul 2036

İmamoğlu, İstanbul'un 2027 Avrupa Oyunları'na ev sahipliği yapacak olmasının yanı sıra, hedeflerinin 2036 Olimpiyat Oyunları ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapmak olduğunu da sözlerine ekledi.

İstanbul'u Bekleyen Büyük Başarı: Kentin Destek Beklediği Yarış

İmamoğlu, organizasyonun başarısı için İstanbulluların desteklerinin önemine vurgu yaparak, İstanbul'un bu önemli organizasyondan "şampiyon" olarak çıkacağına olan inancını dile getirdi.

Ali Kiremitçioğlu: Olİmpİyat Yolunda Önemli Bir Adım

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı Ali Kiremitçioğlu, İstanbul'un ev sahipliği yapacağı oyunların olimpiyat yolunda büyük bir kilometre taşı olacağını belirtti. Komitenin Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ise organizasyonun tüm paydaşlarla birlikte başarılı bir şekilde gerçekleşeceğine inandıklarını ifade etti.

EOC Aynı Anda İstanbul'u ve Dünyayı Bilgilendirdi

Avrupa Olimpiyat Komiteleri (EOC), İstanbul'un 2027 Avrupa Oyunları'na ev sahipliği yapacağını duyurdu. EOC'un karar metni, İstanbul'un ev sahipliği yapmaya hak kazandığı toplantıda açıklandı. Kararın, İstanbul'un spor altyapısı ve organizasyon kapasitesi gibi birçok faktörün dikkate alınarak verildiği belirtildi. Kararın Haziran ayında resmileşmesi bekleniyor.

İlginizi çekebilecek konular

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
2027 Avrupa Oyunları İstanbul’da yapılacak
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal