1. Haberler
  2. Yapay Zeka Haberleri
  3. Popüler Metaverse Evrenleri!

Popüler Metaverse Evrenleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ancak, bu yeni Metaverse ortamının yalnızca MANA, AXS ve SAND belirteçlerinden daha fazlasını kapsadığını fark ettiniz mi?
Aslında, size Metaverse sanal gayrimenkulünün sektördeki en sıcak ve değeri bilinmeyen sektörlerden biri olabileceğini söyleyeceğim.
Birçok bireysel ve kurumsal yatırımcı, Metaverse çekicilik kazandıkça ve yalnızca ideolojik olarak bile ana akım bir benimseme düzeyine ulaştığı için, iyi kurulmuş bir varlık sınıfı olarak Metaverse ve Metaverse ile ilgili tokenler fikrine giderek daha fazla ilgi duyuyor.
Gerçekte, çeşitli Metaverse ekosistemine sermaye tahsisi söz konusu olduğunda, oyun içi NFT’ler ve altyapı varlıkları, bu büyülü meta evrensel aleminde en çok aranan varlıklardır.

Axe Infinity!

Listemizdeki ilk NFT evreni Axie Infinity. Muhtemelen GameFi ve Metaverse çılgınlığını bu BT devlerinden herhangi birinin Metaverse’e girmeyi düşünmesinden aylar önce başlatan ilk blockchain oyun protokolüydü.Axie Infinity’nin evreni söz konusu olduğunda, daha yeni Metaverse çabalarından bazılarıyla aynı estetik çekiciliğine sahip değil. Fakat oyun içi gayrimenkulün ilk örneklerinden biri olarak tarihi önemi nedeniyle listede olması gerekiyor.Oyunun ana vatanı olan Lunacia, oyunun Pokemon ve Tamagotchi benzeri Axie Canavarları için ev ve operasyon üsleri olarak hizmet veren tokenize arazilere ayrılmış Ethereum tabanlı bir arazi ekosistemidir.

Decentraland!

Decentraland, birçok yönden Sims’e benzeyen, merkezi olmayan bir çevrimiçi sanal gerçeklik dünyasıdır. Temel ayrım, Decentraland’ın sanal arazilerinin NFT’ler olarak inşa edilmesine, barındırılmasına ve satılmasına izin vermek için yaratılmış olması ve öncelikle Ethereum blok zincirinde çalışmasıdır.Decentraland’ın Metaverse ortamı, Decentraland ekosisteminde LAND belirteçleri olarak bilinen sonlu, geçilebilir ve üç boyutlu sanal bölgelerden oluşan yapılandırılmış bir ızgara sistemini takip eder. LAND sahipleri blok zinciri gayrimenkullerini sergiler ve konserler gibi etkinliklere ev sahipliği yapmak, yarışmalar düzenlemek ve hatta içerik üretiminden para kazanmak için kullanabilirler.Blok zincirinde LAND, bir Ethereum akıllı sözleşmesinde tutulan ve yönetilen, takas edilemez bir dijital varlıktır. Decentraland’deki LAND, X ve Y gibi kartezyen koordinatlar tarafından tanınan ve her LAND NFT’sinde bulunan mülkiyet kanıtı sözleşmesi nedeniyle topluluk üyeleri tarafından kalıcı olarak sahip olunan parsellere bölünmüştür.Arsalar, Facebook’un Meta yeniden markalaşmasının ardından değeri patlayan bir varlık olan Decentraland’ın yerel para birimi MANA ile satın alınabilir.

  xbox one s

Sandbox!

Bu pikselli Metaverse ortamı, fahiş arazi fiyatları ve eğlenceli yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.Sandbox Metaverse, Decentraland yaklaşımına benzer şekilde, Lands adı verilen, takas edilemez gayrimenkulün ayrı dijital parçalarından oluşur.Her arazi, doğrudan Sandbox’tan veya Opensea gibi büyük NFT ticaret platformları aracılığıyla satın alınabilen, türünün tek örneği Ethereum tabanlı ERC721 NFT varlığıdır.Sandbox Metaverse, oyun tasarımcıları ve platform kullanıcılarının oyunlar veya 3D dioramalar gibi dijital deneyimler oluşturmak veya hatta Metaverse gayrimenkul varlıklarını varlık belirteçleriyle değiştirmek ve zenginleştirmek için kullanabilecekleri toplam 166.464 araziye sahiptir.

Bitcountry!

Bitcountry Metaverse ağı, bir kullanıcı tarafından oluşturulmuş olan Metaverse, oyun uygulama çerçevesi ve alt tabakadan güç alan bir blok zinciridir.Ağ, geliştiricilerin güçlü ve tanıdık programlama deyimlerini kullanarak kendi özelleştirilmiş Metaverse ekosistemlerini oluşturmalarına olanak tanıyan zengin bir dizi ilkel içeren bir alt katman üzerine kuruludur.Bitcountry ilgileri üstüne çekiyor çünkü platform kullanıcılarının kendi kişiselleştirilmiş sanal dünyalarını ve arazi yapılarını tasarlamalarına ve etkin bir şekilde kendi Metaverse deneyimlerini yaratmalarına izin verecek.22 Ocak 2018’de kurucu ortak ve CEO Ray Lu, ABD-Çin blok zinciri zirvesi için San Francisco’dayken bit.country alan adını satın aldı.

Aavegotchi!

Aavegotchi ev Gothciverse. Singapur’daki Pixelcraft Studios, Eylül 2020’de piyasaya sürülen Aavegotchi’yi yarattı.Aavegotchi, oyuncuların Gotchiverse’i keşfetmek ve onunla etkileşim kurmak için kullanılan NFT avatarları olan Aavegotchis’i satın alıp yükseltebilecekleri blok zinciri tabanlı bir kripto koleksiyon oyunudur.Aavegotchi’ler, DeFi jetonlarını doğrudan NFT içinde stake ederek kurulan, faiz getiren kumbaralar olarak çalışan oynanabilir NFT’lerdir, bu yöntem yuvalama olarak bilinir.Nadirlik puanı, avatara eklenen belirli karakter özellikleri, bir oyuncunun Aavegotchi ile ne sıklıkta etkileşime girdiğine ve avatar içinde yatırılan Aave destekli jetonların miktarına dayalı bir akrabalık puanı ile hesaplanır ve her Aavegotchi’nin tanımlanmış benzersiz özellikleri ve nitelikleri vardır.

  Aldatılma Ile Ilgili Sözler

Keşfetmeye Devam Edin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Popüler Metaverse Evrenleri!
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal