1. Haberler
  2. Biyografi
  3. Erden Timur Kimdir, Nerelidir? Erden Timur Hayatı ve Biyografisi

Erden Timur Kimdir, Nerelidir? Erden Timur Hayatı ve Biyografisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erden Timur, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili ve NEF Yönetim Kurulu Başkanıdır. Mersin doğumlu olan Timur, hukuk alanında deneyim sahibi bir iş adamıdır. 2010 yılında NEF Gayrimenkul markasını kurmuş ve markalı konut projeleri geliştirmiştir. Türkiye’nin en varlıklı iş insanları arasında olan Timur, aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanvekilidir. Özel hayatında ise mutlu bir evliliği ve iki çocuğu bulunmaktadır.

Erden Timur: Servetinin Sırrı ve Kariyer Yolculuğu

Erden Timur Kimdir?

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili ve NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri haline geldi. 16 Kasım 1981 tarihinde Mersin'de doğan Timur, 43 yaşında ve Mersinli bir iş adamıdır. Avukatlık geçmişi olan Timur, halen NEF'in sahibi ve Galatasaray yöneticisidir. 2010 yılında NEF Gayrimenkul markasını kurarak İstanbul, Bodrum ve Londra gibi şehirlerde markalı konut projeleri geliştirmeye başladı. Foldhome konsepti ile projelerinde fark yaratan Timur, 2024 verilerine göre Türkiye'nin en varlıklı 100 kişisi arasında yer alıyor.

Erden Timur'un Hayatı ve Kariyeri

Mersin doğumlu iş adamı, Tarsus Amerikan Koleji'nden 2000 yılında mezun oldu. Hukuk eğitimini tamamladıktan sonra ekonomi alanında yüksek lisans yapmak üzere Londra Ekonomi Okulu'na gitmiş ancak ailesine destek olmak için eğitimine ara verip Türkiye'ye dönmüştür. 2010 yılında NEF Gayrimenkul markasını kuran Timur, servetiyle Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından biri haline gelmiştir. 11 Haziran 2022 tarihinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Yönetim Kurulu'na atanmıştır.

Şu anda Galatasaray Spor Kulübü Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili olan Erden Timur, futbol takımının sorumluluğunu üstlenmiştir. Evli olan Timur'un biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuğu bulunmaktadır. Üniversite arkadaşı Emine Timur ile mutlu bir evliliği devam etmektedir.

  Elif Berrak Yazıcıoğlu Kimdir, Eşi Kim, Kızlık Soyadı Nedir?

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Erden Timur Kimdir, Nerelidir? Erden Timur Hayatı ve Biyografisi
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal