1. Haberler
  2. Eğitim Haberleri
  3. 2024 AYT Geometri Kitap Önerileri (Yeni Nesil)

2024 AYT Geometri Kitap Önerileri (Yeni Nesil)

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 AYT Geometri Kitap Önerileri: Yeni Nesil İçin En İyi Kaynaklar

YKS sınavına 2024'te girecek öğrenciler için en etkili 2024 AYT Geometri Kitap Önerileri listesini oluşturduk. Hem soru bankası hem de konu anlatımı kitaplarını kapsayan bu liste, önerdiğimiz kitapların içerikleriyle ilgili detaylı açıklamalar içermektedir. Açıklamaları inceleyerek kendi seviyenize uygun olan kolay, orta ve zor seviyedeki kitaplar arasından seçim yapabilirsiniz.

Okyanus Yayınları AYT Geometri Soru Bankası

Okyanus yayınlarının orta seviye kitabı olan bu soru bankasında sorular kolaydan zora doğru sıralanmıştır. Kitap, bilgilerinizi pekiştirmenize olanak tanıyan 1200'den fazla soru içermektedir ve tüm soruların video çözümleri mevcuttur.

Limit Yayınları TYT-AYT Geometri Soru Bankası

Limit yayınları tarafından yayımlanan bu kitap, hem TYT hem de AYT oturumları için uygundur. Orta seviyede yer alan kitap, ÖSYM sınavlarına benzeyen soru tarzlarına sahiptir. Limit AYT Geometri soru bankası kitabı, yeni sınav sistemine uyumlu olacak şekilde hazırlanmış olup tüm sorularının video çözümleri bulunmaktadır.

3D Yayınları AYT Geometri Soru Bankası

3D yayınları tarafından hazırlanan bu kitap da orta seviyede yer almaktadır. Kitap, hem kolay hem de zor sorular içermekte olup genel olarak orta seviyedeki sorulardan oluşmaktadır. Sorular, ÖSYM tarzına %100 uyumlu bir şekilde hazırlanmıştır ve tüm soruların video çözümleri mevcuttur. Eğer soruları çözemiyorsanız, 3D Video Çözüm uygulamasını kullanarak çözümleri izleyebilirsiniz.

Karekök Yayınları AYT Geometri Soru Bankası

Karekök yayınları tarafından hazırlanan bu kitap, orta seviyenin biraz üzerinde yer almakta ve öğrencileri zaman zaman zorlayabilmektedir. İçerisinde bol miktarda pekiştirme imkanı sunan sorular bulunmaktadır ve tüm soruların video çözümleri mevcuttur.

  2024 Öğretmen Atamaları: Ne Zaman Gerçekleşecek?

Limit Yayınları TYT-AYT Geometri El Kitabı

Limit yayınları tarafından yayımlanan bu el kitabı, TYT ve AYT geometri konularını kapsamaktadır. Hikaye kitabı boyutunda olan kitap, öğrencilere geometri çalışmalarını keyifli hale getirecek bir formata sahiptir.

Palme Yayınları AYT Geometri Konu Anlatımlı

Palme yayınları tarafından hazırlanan bu kitap, yeni öğretim programına uygun bir şekilde tasarlanmıştır. AYT Geometri kitap önerileri arasında yer alan Palme yayınlarının kitabı, konu anlatımı kitabı arayan öğrenciler için ideal bir seçenektir.

2023 AYT Geometri Kitap Önerileri hakkındaki görüşlerinizi ve önerilerinizi yorumlar bölümünde paylaşabilirsiniz. Sizlerin de önerdiğiniz kitaplar varsa, lütfen yorumlar kısmında bizimle paylaşın.

Gizli Hazineleri Keşfedin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
2024 AYT Geometri Kitap Önerileri (Yeni Nesil)
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal