1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Kamala Harris, Biden-Harris Geçmişini Benimseyerek Kazanabilir

Kamala Harris, Biden-Harris Geçmişini Benimseyerek Kazanabilir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son röportajında, Başkan Yardımcısı Kamala Harris, The View programında Başkan Joe Biden’dan nasıl farklı olduğu soruldu. Soru, Harris’in kazanabilmesi için Joe Biden’dan nasıl farklı olduğunu göstermesi gerektiğini ima ediyor. Biz, Harris’in Donald Trump’ın yanlış iddialarına karşı mücadele ederek, Biden-Harris yönetiminin zaferlerini özellikle ekonomiyle başlayarak güçlü bir şekilde dile getirerek kazanabileceğine inanıyoruz.

Harris, kendisini gururla bir "kapitalist" olarak adlandırmış ve küçük işletmelerden küresel devlere kadar iş büyümesini destekleyen programları, start-up’lara vergi indirimlerini teşvik eden, mantıklı ticaret politikalarını koruyan ve Federal Rezerv’in bağımsızlığını vadeden bir profil oluşturmuştur.

Harris, diğer farklılaşma noktaları için Biden-Harris ekonomi gündeminin başarılarından uzaklaşmamalı. Başkan Yardımcısı, seçmenleri, özellikle de sallantıdaki eyaletlerde ve genç erkekler arasında, Biden-Harris yönetiminin, ekonomi, göç ve dış politika gibi konulardaki başarısını ikna etmekte zorlandığını sürekli gösteren anket verileriyle karşı karşıya kalmıştır. Mevcut ileti açıkça etkili olmuyor. Artık gerçeklere sarılmak ve anlatıyı değiştirmenin zamanı geldi.

Geri dönüş imkanı %100 oranında korunmuş GSYİH büyümesi, COVID-19’un eski başkanın son yılındaki negatif etkilerini hesaba kattıktan sonra, Biden-Harris yönetiminin altında, dünya ekonomisinin büyük ölçüde ABD’deki daha güçlü büyümeden kaynaklanması nedeniyle, Dünya Bankası beklenmedik bir şekilde küresel büyüme tahminlerini yukarı yönlü revize etti.

Pandemi nedeniyle sarsıntıda olan bir iş piyasasını devralmalarına rağmen, Biden-Harris, Amerikan iş gücünü 15 milyonun üzerinde iş yaratarak sıkıntıdan kurtardı ve tarihsel olarak düşük işsizliğe ulaştı. Biden-Harris, COVID-19’u kontrol altına alarak, 3 milyonun üzerinde iş ve imalat sektöründe %50 daha fazla iş olmak üzere, Trump’tan daha güçlü istihdam büyümesi sağlamıştır.

  Medyaya İhtiyaç Yok: Gazze Şairi Mosab Abu Toha ile Röportaj

Devamını Oku için Tıklayın

Gerçek ücretler şu anda yıllık %1,5 artış hızında artmaktadır ve Biden-Harris göreve geldikten bu yana gelir büyümesi, fiyat artışını 3.500 dolardan fazla aşmıştır. Gelir faydaları, gelir harcamalarındaki artışı hızlandırmış olup, bu pandemi bozulmalarından önce Şubat 2020’den bu yana gerçek kişisel gelirler %8,8 artmış durumda.

Şu anda en büyük dünya ekonomisini COVID-19’un derinliklerinden gelen Biden-Harris yönetimi, tüm önemli metriklerde eski başkana eşit hatta daha üstün performans sergileyerek canlandırmıştır. Kamala Harris’in hala zamanı Trump’ın yanlış bilgisini karşı koymak ve anlatıyı değiştirmektir.

Kaynak : Time Gazetesi

Gizli Hazineleri Keşfedin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Kamala Harris, Biden-Harris Geçmişini Benimseyerek Kazanabilir
Yorum Yap

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal