2024 Burun Estetiği Fiyatları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Herkes dış görünüşüne önem verir. Her geçen sene değişen ve gelişen moda anlayışı ile insanlar vücutları küçük dokunuşlarla değiştirme bulabiliyor. Dünyada en çok yapılan estetik operasyonlardan birisi de burun estetiği olarak bilinir. 2023 Burun Estetiği Fiyatları yazımızda tüm deyatları bulabilirsiniz.

2024 Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği yaptırıp daha hoş bir görünüşe sahip olmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konuların başında ise 2024 burun estetiği fiyatları olarak bilinir. Yaptırmak istediğiniz estetiğin belli şartları da bulunuyor. Kişiler zaman zaman sağlıklı bir hayat için burun estetiğini tercih ederken bazen de daha küçük bir buruna sahip olmak için estetik ameliyatı olabilir. Bu yazı dizimizde ise burun estetiğine ait olan tüm bilgilere ulaşabiliriz.

Burun Estetiği Fiyatları

2023 burun estetiği fiyatları, bu işlemi yaptırdığınız kliniğe ya da hastanenin özel ve devlet olmasına göre değişiklik gösterebilir. Ama genel olarak bu ameliyatın fiyatları 55.000 Türk Lirası ile 75.000 Türk Lirası olarak değişiklik gösterebilir. Burun estetiğinin bir diğer adı da rinoplasti ameliyatı olarak geçer. Bu ameliyatın fiyatları burun üzerinde yapılacak işlemlere göre artış gösterebiliyor. Burun ameliyatı yaptırmaya karar vermeden önce, kendi sağlığınız için doktorunuzu çok iyi araştırmalı ve bu ameliyatı neden istediğinizi kendinize sormalısınız. Aksi takdirde ameliyatın sonuçlarından memnun kalmayabilir ve psikolojik olarak kendinizi sıkıntılı bir sürecin içerisinde bulabilirsiniz.

Neden Burun Estetiği Yaptırılır?

Burun estetiği yaptırmak isteyen kişilere zaman zaman bazı şartlar konulur. Bu şartlar ise genel olarak sağlık koşullarının iyileştirilmesi içindir. Burun estetiği yaptırmak isteyen kişiler, aşağıda belirlenen problemlerden en az birisinden mustarip olması gerekiyor.

  • Cerrahi müdahaleye engel bir sorunu olmayanlar,
  • Yarık burun ya da yarık damak hastalığı olanlar,
  • Burunun şeklinde doğuştan gelen bir deformasyonun olması,
  • Burunda kırık ya da eğri kemiklerin bulunması,
  • Burunda olan kemiklerden dolayı kişide oluşan nefes darlığı problemi,
  Ağrısız Prenses Doğum Nedir? Nasıl Yapılır 2024 Merak Edilenler

2024 burun estetiği fiyatları bu şartlar altında SGK tarafından karşılanabilir. Ama yapılan büyük estetik değişiklikleri bazen Sosyal Sigortalar Kurumu karşılayamayabilir. Aynı zamanda bu ameliyatı olmak isteyen kişilerin 18 yaşından büyük olması da gerekmektedir.

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
2024 Burun Estetiği Fiyatları

Paylaşılan haberler yapay zeka teknolojisinden geçirilmektedir!

Herhangi bir hatalı içerik ile karşılaşmanız durumunda aşağıya bıraktığımız mail adresimize düzeltilmesi veya kaldırılması için mail atabilirsiniz.

f.y@outlook.com.tr

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Gelecek Şimdi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

meritking giriş meritking madridbet madridbet giriş kingroyal